Peter Bejder
Jeg har rejst i over 80 lande. Langt de fleste rejser har været arbejdsrelaterede.

På favoritlisten over rejselande står blandt andre Cuba, Sydafrika, Zambia og Jordan. Absolut ikke af politiske grunde, men fordi det kræver lidt mere, når man skal begå sig dér. Men også storbyer trækker i mig. Kærligheden er især kastet på London, og det skyldes ikke kun fodboldklubben West Ham (www.whufc.com), omend kynikere nok vil mene, at det er den egentlige årsag.

Jeg skriver masser af rejseartikler. Nogle af artiklerne kan findes her: www.ekstrabladet.dk/ferie, www.momentomagasin.dk, www.tgt.dk og www.jp.dk 

Sammen med Kim Boye Holt skrev jeg i begyndelsen af 1990’erne rejseguides om Caribien og de baltiske lande for det desværre nu hedengangne Skarv, der lavede strålende rejsebøger. Siden fortsatte vi rejseriet og skriveriet for Politikens Forlag og ’Turen går til’-bøgerne. Her udgav vi over en årrække ”Turen går til Rhodos & Kos. Dodekaneserne”, ”Turen går til Korfu. De Ioniske Øer”, ”Turen går til Cypern”, ”Turen går til Cuba” og ”Turen går til de græske øer”. Vi takkede af hos Politiken i 2006, da vi var blevet mætte.

Peter Bejder: peter@bejder.org

PA040391.JPG
· Hvem er jeg
· Det kan jeg
· Bøger & web
· Rejser
· Kontakt
P7120159.JPG
Rejser
books_logo.jpg
Peter Bejder
drop2.tif
19.jpg